Scroll To Top

Specialisten in Spaargeld B.V.'s

Kosten

De kosten voor de Spaargeld BV bestaan uit twee elementen: De eenmalige oprichtingskosten van de Spaargeld BV en de jaarlijkse administratiekosten.

Eenmalige oprichtingskosten

De oprichtingskosten bedragen € 750,- excl BTW en dat is incl. de Notariskosten en onze belastingadvieskosten. Daarbij komen bij oprichting nog de kosten van de Kamer van Koophandel en dat is € 50,-.

Jaarlijkse administratiekosten

De jaarlijkse administratiekosten bedragen € 450,- excl BTW en dat is dus administratie; jaarrekening; aangifte vennootschapsbelasting en deponering stukken bij de Kamer van Koophandel.

Bij het terugbetalen op aandelen kapitaal, (en daar kunt u nog desgewenst jaren mee wachten) want dat moet wel via een besluit van de vergadering van aandeelhouders plaatsvinden en met een notariële akte. De (eenmalige) kosten hiervoor bedragen ongeveer € 500,- excl BTW.

Informatief fiscaal adviesgesprek

U bent van harte welkom voor een informatief fiscaal adviesgesprek op ons kantoor in Den Haag of een Teams video gesprek waarin wij alle ins en outs van de Spaargeld BV met u bespreken.

De kosten van het informatief fiscaal adviesgesprek of het Teams video gesprek bedragen 75 euro excl. BTW. De kosten van het informatief fiscaal adviesgesprek of het Teams video gesprek komen geheel te vervallen indien u ons kantoor een vervolg opdracht geeft bv de oprichting van een SpaarBV of de boekhouding van uw BV.

INFORMATIEF FISCAAL ADVIESGESPREK

Klik hier voor een informatief fiscaal adviesgesprek